2010. október 8., péntek

Cinetrip Vj Torna 2010

FIGYELEM! A jelentkezés minden kategóriában 2010. október 11-én zárul!
A CVJ2010 versenyre 3 kategóriában lehet nevezni.

Online - konzerv kategória:

Legszebb VJ Opusz 2010 Közönségdíj

Nevezni lehet maximum 8 perces előre, zenére vágott művekkel, melyeket a meghatározott video oldalra kell feltölteni, a szavazás is online módon fog történni. Az online űrlap kitöltése a regisztráció alapfeltétele! Csak azokat a pályaműveket tudjuk elfogadni amelyek 2010 szeptember 20-a és október 20-a között töltenek fel az indulók az általunk meghatározott közösségi videotárhelyre. A közönség a fesztivál ideje alatt online szavazhat a közönségdíjról A fesztiválszervezők a konzerv kategóriára beérkezett anyagokat ellenőrzik és amennyiben az diszkriminatív, pornográf vagy durva videoanyagokat tartalmaz, azokat kizárhatják! Csapatokban dolgozó előadók is indulhatnak az online-konzerv versenyben, de kérjük megnevezni a VJ brigád nevét is a jelentkezésnél!

VJ Champion 2010

díjra az online űrlapon 2010. október 12-ig lehet nevezni. Csak egyéni nevezéseket fogadunk el. A közönség és a zsűri előtt élőben kevert, maximum 10 perces előadások a fesztivál ideje alatt kerülnek bemutatásra. A zsűrizést pontozásos alapon végezzük. A verseny második napjára a legtöbb pontot kapott versenyzők jutnak tovább. A fesztivál zárónapján tartjuk a döntőket, ahol a továbbjutott versenyzők közül az nyeri a versenyt, aki a zsűritől a legtöbb pontot kapja. VJ csapatokban dolgozó előadók is indulhatnak egyéniben, de kérjük megadni a VJ csapat nevét is a jelentkezésnél.

VJ Tusa Bajnok 2010

díjra az online űrlapon 2010. október 12-ig lehet nevezni. Jelentkezni lehet egyénileg vagy párban. A VJ-k a fesztiválközönség és a zsűri előtt élőben, egy 6 perces párbajban mutatják be technikai és improvizációs tudásukat. Az egymással versengő párokat sorsolás útján jelöljük ki, majd egyenes kieséses rendszerben folytatjuk le a versenyt. A videoloopokat az előadás előtt 1 órával kapják meg a versenyzők, az általuk kért formátumban. A döntőket a fesztivál zárónapján tartjuk. Az élõ kategóriákban NINCS elõzsûrizés, bárki szabadon részt vehet, aki a technikai követelményeknek eleget tud tenni és a megadott határidõn belül jelentkezik. VJ csapatokban dolgozó előadók is indulhatnak egyéniben, de kérjük megnevezni a VJ csapat nevét is a jelentkezésnél.

Nincsenek megjegyzések: